ZAKELIJK VERVOER

 

Er zijn een aardig wat mensen in Nederland die voor het werk grote afstanden moeten afleggen. Dit kan talloze redenen hebben, misschien bent u wel vertegenwoordiger. Als aanbieder van zakelijk vervoer in de regio Sittard Geleen kunnen wij u voorzien van een eigen privé chauffeur voor op de weg. Middels onze voordelige tarieven en een hoge mate van expertise bent u bij ons voor een business taxi op de juiste plek. Ons personeel is gespecialiseerd in alle mogelijke vormen van zakelijk vervoer, u kunt gewoon aan het werk terwijl wij u afzetten op uw bestemming. Mocht u meer te weten willen komen over de mogelijkheden voor zakelijk vervoer dan kunt u altijd even bellen naar 0031 -619055159 voor meer info.

 

Zakelijke taxi – zakelijk vervoer in stijl

Wanneer u in stijl vervoer wilt regelen voor uw baan dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als aanbieder van een zakelijke taxi zorgen wij voor een comfortabele rit. Voor u het weet zal u bij de bijenkomst of vergadering zijn, uiteraard geheel op tijd. U kunt ons voor vrijwel alle mogelijke routes inschakelen, zelfs naar het vliegveld als dat gewenst is. Dankzij deze vorm van zakelijk vervoer kunt u tijdens uw drukke dagen toch nog even ontspannen tijdens het reizen.

Tarieven voor de zorgtaxi dienst

Dankzij onze voordelige prijzen is het inschakelen van onze centrale voor een zorgtaxi aanzienlijk goedkoper dan bij andere aanbieders. Onze schappelijke prijzen in combinatie met onze hoge mate van kwaliteit is dan ook wat onze zorg taxi zo bijzonder maakt. Wij zijn van mening dat iedereen een vorm van zorgvervoer zou moeten kunnen gebruiken, dit is dan ook de reden dat de TAXI TARIEVEN relatief laag zijn. U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u meer wilt weten over de vormen van zakelijk vervoer die wij u kunnen aanbieden.

Flexibiliteit en ervaring

Heeft u behoefte aan een business taxi die op u wacht ten tijde van een vergadering? Wij zullen de altijd op het gewenste moment voor uw neus zal staan. Dit kan op elk moment geschieden, wij bieden u namelijk een speciale 24/7 service. Onze chauffeurs zijn altijd in staat om de snelste routes te vinden tijdens het vervoer, hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over mogelijke vertraging die kan optreden bij het vervoer.

Talloze soorten diensten

Het is bij ons op de site mogelijk om uit verschillende soorten diensten te kiezen. Deze diensten lopen sterk uiteen. Zo is het naast het inschakelen van een zorgtaxi mogelijk om ons te benaderen voor zakelijk vervoer of voor vervoer naar het vliegveld. Ook zetten wij ons in als taxi centrale voor mensen in een rolstoel. Wij zorgen er elke dag weer voor dat iedereen op zijn op zijn bestemming aan zal komen. behoort u straks ook tot een van de gelukkige klanten van de zorgtaxi?