Zorg / zieken / ouderen

 

Er zijn een hele hoop mensen in Nederland die baat zouden hebben bij een zorgtaxi. Of dit nu gaat om zorgvervoer of om gehandicaptenvervoer, wij staan altijd voor u klaar. Als zorgtaxi in de regio Sittard Geleen zijn wij in staat om iedereen te vervoeren die hulp behoeft. Dankzij de voordelige tarieven en de prettige service zal deze vorm van ziekenvervoer of ouderen vervoer erg prettig zijn. U kunt ons contacteren voor vrijwel iedere soort route. We halen u gewoon op aan huis en zorgen ervoor dat u op tijd op de plaats van bestemming zal aankomen. Ons personeel is gespecialiseerd om op te reden als zorgtaxi, hierdoor zal u aan de rit geen enkel ongemak ondervinden. U kunt ons altijd even bereiken via 0031 -619055159 voor meer info.

 

Taxi voor minder validen – een route naar elke plaats

TMocht u ooit op zoek zijn naar een zorgtaxi die u als hulpbehoevende naar een plaats van bestemming te rijden dan hoeft u ons alleen maar te bellen. Voor u het weet staan onze mensen bij u op de stoep, altijd weer op tijd. U kunt ons voor zowel het ophalen als voor het wegbrengen contacteren voor het zorgvervoer, een route kan dan ook naar iedere stad plaatsvinden. Dankzij deze vorm van zorgvervoer kunt u ondanks dat u slecht ter been bent toch nog op de weg zijn.

 

Tarieven voor de zorgtaxi dienst

Dankzij onze voordelige prijzen is het inschakelen van onze centrale voor een zorgtaxi aanzienlijk goedkoper dan bij andere aanbieders. Onze schappelijke prijzen in combinatie met onze hoge mate van kwaliteit is dan ook wat onze zorg taxi zo bijzonder maakt. Wij zijn van mening dat iedereen een vorm van zorgvervoer zou moeten kunnen gebruiken, dit is dan ook de reden dat de TAXI TARIEVEN relatief laag zijn. U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer te weten wilt komen over de tarieven die wij hanteren voor het zorgvervoer.

 

Flexibiliteit in Routes

Heeft u behoefte aan een zorg taxi die u op komt halen en die u vervolgens weer afzet op de bestemming? Wij zullen de zorgtaxi gelijk uw kant op sturen. Dit kan op elk moment geschieden, wij bieden u namelijk een speciale 24/7 service. Onze chauffeurs zullen u overal op kunnen halen en weg kunnen brengen, deze mate van flexibiliteit zal voor veel mensen erg prettig zijn voor het zorgvervoer.

 

Talloze soorten diensten

Het is bij ons op de site mogelijk om uit verschillende soorten diensten te kiezen. Deze diensten lopen sterk uiteen. Zo is het naast het inschakelen van een zorgtaxi mogelijk om ons te benaderen voor zakelijk vervoer of voor vervoer naar het vliegveld. Ook zetten wij ons in als taxi centrale voor mensen in een rolstoel. Wij zorgen er elke dag weer voor dat iedereen op zijn op zijn bestemming aan zal komen. behoort u straks ook tot een van de gelukkige klanten van de zorgtaxi?