Taxi Geleen

 

Zoekt u snel en goedkoop een taxi in Geleen en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als taxibedrijf uit de Sittard-Geleen regio vervoeren wij u uiteraard ook graag in Geleen, staan we altijd precies op het afgesproken tijdstip voor u klaar en zijn we daarnaast ook 24/7 telefonisch bereikbaar. U bent bovendien gegarandeerd van een hoge service tegen lage prijzen. Ook in Geleen en omgeving kunnen we uw aangewezen taxi service zijn. Dus wilt u een taxi bestellen in Geleen en omstreken? We zijn u graag van dienst. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0031 -619055159.

 

Taxi van Geleen naar Sittard en andersom

Mocht u nu met de taxi naar Sittard willen vanuit Geleen, of vanuit Geleen naar Sittard, dan kunt u ook een taxi bij ons bestellen. Onze taxi’s brengen u snel en veilig heen of terug. Zowel uw Sittard-Geleen taxi of uw Geleen-Sittard taxi is gemakkelijk hier te boeken. Natuurlijk is het ook mogelijk om ergens buiten Geleen of Sittard een taxi te bestellen. We verzorgen immers de gehele regio!

Goedkope taxi in Geleen

Onze taxiservice is altijd goedkoop. Bent u dus op zoek naar een goedkope taxi in Geleen, dan helpen wij u graag. Daarnaast houden we ons altijd aan onze afspraken. De ideale mix tussen goedkoop en goede service. U bent gegarandeerd van een prettige ervaring bij Taxi Sittard. Bent u nieuwsgierig naar onze goedkope tarieven? Neem dan een kijkje bij onze  taxi tarieven

Vanaf elke locatie

Wilt u vanaf het winkelcentrum naar huis? Wij sturen u direct een taxi. Heeft u een bruiloft in de buurt en is het heel laat geworden? Dan kunt u ons gewoon bellen, ook midden in de nacht. Of wilt u graag rondgereden worden in de prachtige omgeving van Limburg? Geen probleem, Taxi Sittard is uw persoonlijke taxi service voor Geleen en omgeving.

Verschillende soorten diensten

Naast dat wij goedkope taxi’s in Geleen en omstreken kunnen bieden, zijn er ook nog andere diensten voor u beschikbaar. Onze taxi’s kunnen u ook van Geleen naar een vliegveld brengen, een deur tot deur  airport taxi service. Elk vliegveld is mogelijk, van Schiphol en Rotterdam tot vliegvelden in Duitsland en België. Een andere dienst die wij aanbieden is  ZAKELIJK VERVOER . Als u zakelijk vervoer neemt kunt u werken tijdens uw reis. Ideaal voor drukke werkweken. Daarnaast bieden we opties tot een rolstoeltaxi of zorgtaxi. Voor iedere behoefte is er een dienst. We rijden daarnaast overal naartoe. Heeft u een vraag over een bepaalde dienst? Bel ons gerust of stuur een e-mail. Telefonisch krijgt u altijd gehoor, en we beantwoorden e-mails binnen 24 uur.