Taxi voor het Oktoberfeest Sittard

 

Het is dit jaar alweer tijd voor de vijftiende editie van het Oktoberfeest Sittard. Van 11 t/m 16 oktober 2019 zal het grootste feest van het najaar voor veel spektakel en vermaak zorgen. Er is veel te doen, te eten, en natuurlijk te drinken. Er zijn dan ook maar weinig mensen die zelf naar huis mogen rijden, en juist daar helpen wij van Taxi Sittard u graag mee op weg. Als de officiële taxi service rijden wij u graag snel, veilig en comfortabel naar huis, zowel in als rondom Sittard en Geleen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar om u van A naar B te brengen.

 

Goedkoop taxi vervoer tot wel 8 personen

Ook tijdens het Oktoberfeest Sittard kunt u bij ons terecht voor iedere vorm van taxivervoer. Of u nu in uw eentje naar huis gebracht wilt worden of met een groep van wel 8 personen, geen enkel probleem bij ons van Taxi Sittard. Onze luxe personenwagens bieden de ruimte voor 4 klanten, en onze luxe bussen tot wel 8 klanten.

 

Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen, zodat uw gezellige avond zeker niet met een domper afloopt.

Gemakkelijk bestellen en betalen

Een taxi boeken tijdens het oktoberfest moet natuurlijk zo gemakkelijk en snel mogelijk gaan. Daarom kunt u bij Taxi Sittard op ieder moment van de dag een taxi eenvoudig bestellen via:

  1. - Het online boekingssysteem op de website
  2. - Door ons telefonisch te bellen
  3. - Door ons een mail te sturen.
 

Daarnaast kunt u bij ons op afrekenen hoe u dat uitkomt, zo kunt u pinnen in al onze taxi’s, maar kunt u ook betalen met een ‘Tikkie’.

 oktoberfeestsittard